Leg. Psykolog

Ludmilla Hedlund

Ludmilla arbetar med psykologisk behandling, KBT, psykoterapi, psykologbedömning, neuropsykiatrisk utredning, vuxna, barn, ungdomar, samt handledning och konsultationer. Psykologisk behandling för olika psykiska tillstånd som anpassas individuellt utifrån dina behov och förutsättningar.


Boka ett besök hos Ludmilla

ÖPPETTIDER


MÅNDAG
08:00-18:00
TISDAG
08:00-18:00
ONSDAG
08:00-18:00
TORSDAG
08:00-18:00
FREDAG
08:00-18:00


Kontakta mig

KONTAKTUPPGIFTER


+46 70-279 16 49

activ.psykologi@gmail.com

Boka besök

Varför välja psykolog

Det är konfidentiellt och jag har, självklart, tystnadsplikt.

Behandlingen är skräddarsydd med hjälp av olika metoder utifrån dina behov och din situation så att den passar bäst just dig.

Jag baserar min behandling på modern vetenskap och beprövad erfarenhet och följer Socialstyrelsens riktlinjer.

Jag har bred erfarenhet från arbete inom primärvården, psykiatrin och habilitering samt lång forskningserfarenhet.

Jag har koll på det senaste inom forskningen och evidens inom områden psykologi och psykiatri.

Jag har dubbla examina, samhällsvetenskaplig samt naturvetenskaplig: Master of Psychology samt PhD i biologi med inriktning genetik och har tidigare arbetat som forskare vid Umeå Universitet under flera år. Denna unika kompetens ger helt nya möjligheter vad som gäller både behandling och forskning.

När du av någon anledning har inte möjlighet att komma till mottagning kan vi ta våra möten via Videosamtal ONLINE, i din mobiltelefon eller Ipad via en säker anslutning.

Ludmilla Hedlund är legitimerad psykolog. Hon har läst Psykologprogrammet vid Umeå universitet, vilket är en 5-årig högskoleutbildning. Efter utbildningen, för att få en psykologlegitimation hos Socialstyrelsen gjorde hon en praktisk tjänstgöring för psykologer under ett år på heltid.

Hon har arbetat inom primärvården, vid en Hälsocentral, Smärtrehabmottagning, inom Föräldra- och barnhälsovården, Barn-och ungdomshabilitering samt Barn- och ungdomspsykiatri. Ludmilla har erfarenhet av arbete med både vuxna, ungdomar och barn.
Det är lätt att hitta till oss. Mottagningen ligger centralt i Umeå City, Rådhusesplanaden 7A, i en fin och ljus lokal.

ACTIV Psykologi

ACTIV Psykologmottagning i Umeå AB och enskilda firman Din Psykolog Umeå drivs av Ludmilla Hedlund.PSYKOLOGFÖRBUNDETVi ses mitt i city

Mottagningen ligger mitt i city på Rådhusesplanaden 7A.
Företaget innehar patientförsäkring.


Vår aktivitet

Följ vår resaCopyright ACTIV Psykologmottagning i Umeå AB.